Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Frida - 5 mars 2009 12:17

I Maj släpper Green Day nu platta , detta resulterar till World Tour . Någon som har lust att hänga med när dom kommer till sverige, för det måste dom.?!

 -----------------------------------------------------------------------------------------------

Det snöar ut, det snöar när vintern slut?

Jag längtar till våren, solen börjar lysa så att de känns varmt trots att de är kallt i luften, alla fåglar börja kvittra och snön smälter bort. Bäst av allt, de börjar ljusna och det börjas känna i luften att de är vår, vår fylld av känslor.


Längtar till sommaren, Ta studenten, fylla år, åka runt i landet på festivaler och andra spelingar, träffa en massa  härligt folk, gammalt som nytt , bada, sola. Bäst av allt sitta på en grön gräsmatta, samlas ett helt kommpis gäng, sitta och njuter av de underbara vädret  tillsammans och senare grilla. Åhh lukten av grillat, mumms mumms. Sitta uppe hela natten och umgås, det blir ju aldrig riktigt mörkt, festen tar aldrig slut. Alla dessa fester som man vill att dom aldrig ska ta slut...Kärleken är i luften, njuta av ledigheten, lugnet och sällskapet.

Det är underligt, men livet känns så mycket lättare att leva på sommarhalvåret.. konstigt men sant!


Så snälla månader spring , spring spring förbi och stanna när värmen kommer och stanna där. Ja stanna i värmen ett  bra tag för jag har saknat den så.

Ovido - Quiz & Flashcards