Alla inlägg under mars 2009

Av Frida - 8 mars 2009 11:04

som ett litet barn , kurrar jag ihop mig under täcket, gömmer mig under det.. gömmer mig , sluter ut verkligheten, bludar och fäller mina tårar.

En efter en fälls dom ner från min kind. Inget känns rätt, inte ens att fälla tårar över det onda känns rätt..

Mitt huvud det skackar, det gör ont. Så många tankar, jag blir alldeles förvirrad.. Panik, ångest. Jag har tapat bort mig själv, jag har tappat bort mig.


I Alderland är allting som det ska!

Jag tänker lämna verkligheten nu..

Jag finner inte mitt alderland längre..

I Alderland är allting som det ska?!


"Jag hatar er jag hatar det som händer
Och jag vet inte längre vem du är."


Fritch

Av Frida - 6 mars 2009 12:39

Idag blir det fest för hela slaneten, christine min kära " syster" fyller 30 år  hurra hurra , hon ska ställa till med kalas , dunder och brak :)

Den här kvällen har jag sett fram emot länge , och jag hoppas på att den blir så lyckad som jag tror.. För de kommer krylla av en massa roligt folk.


Åker in till borlänge med 4 bussen, och eftersom miansson inte hört av sig om någon present så blir det att häts köpa något... Får se om vi kör på mannen med hatten tonys idé om att kombinera en present, han tar spriten och jag lakris smaken. För våran kära christine tycker om att bli full och lakris, så de passar perfekt..

18:30 drar festen igång, och det blir att åka moonshine van dit, lyx åk!


Nu blir de att ta de lungt och tagga inför kvällen .

Imorgon blir det statist jobb.


Fritch


Av Frida - 5 mars 2009 12:17

I Maj släpper Green Day nu platta , detta resulterar till World Tour . Någon som har lust att hänga med när dom kommer till sverige, för det måste dom.?!

 -----------------------------------------------------------------------------------------------

Det snöar ut, det snöar när vintern slut?

Jag längtar till våren, solen börjar lysa så att de känns varmt trots att de är kallt i luften, alla fåglar börja kvittra och snön smälter bort. Bäst av allt, de börjar ljusna och det börjas känna i luften att de är vår, vår fylld av känslor.


Längtar till sommaren, Ta studenten, fylla år, åka runt i landet på festivaler och andra spelingar, träffa en massa  härligt folk, gammalt som nytt , bada, sola. Bäst av allt sitta på en grön gräsmatta, samlas ett helt kommpis gäng, sitta och njuter av de underbara vädret  tillsammans och senare grilla. Åhh lukten av grillat, mumms mumms. Sitta uppe hela natten och umgås, det blir ju aldrig riktigt mörkt, festen tar aldrig slut. Alla dessa fester som man vill att dom aldrig ska ta slut...Kärleken är i luften, njuta av ledigheten, lugnet och sällskapet.

Det är underligt, men livet känns så mycket lättare att leva på sommarhalvåret.. konstigt men sant!


Så snälla månader spring , spring spring förbi och stanna när värmen kommer och stanna där. Ja stanna i värmen ett  bra tag för jag har saknat den så.

Av Frida - 4 mars 2009 23:01

Frida Hjort musik älskare som åker land och rike runt för musiken...

det var min presentation idag på rockkarusellen,  jag satt med i juryn.

Och visst lät de ganska fränt, men de ligger ju sanning i det.

För när jag är klar med mitt mimikry farade kommer de säkert inte finnas någon stad eller ruten byhålla jag inte varit i.. och den känslan känns riktigt bra och jag är ju på godväg, många ställen har hunnit med att besöka med åren .. och till sommaren hoppas jag på en lång turné men många FEJ resor.

Ja, mimikry och musiken är mitt liv och jag tänker inte släppa taget om den!

Kvällens rockkarusell var bra och trevlig. Det var spännade och en rolig erfarenhet att sitta med i juryn.

Sense to fall gjode en helt okej speling, grabbar ni har gjort bättre

men ni kändes grymt taggade och tajta idag *tummen upp*

resten av banden var också bra och bäst av alla var helt klart LESS THAN FOUR jävlar vilken va sångaren va gym på gitarr och vilken jävla röst!

Ja rockkarusellen är en bra tillställing helt klart,kul att de händer nått liksom.



Fritch

Av Frida - 3 mars 2009 17:16

Jag undrar när man egetligen vet vad man vill bli...

Kommer de en stund, ett ögonblick, en känsla så stark som säger *klick* och säger åt en DET HÄR ÄR MITT KALL, det är det här jag ska göra och lägga ner själ och tid på.. !? Eller är de en vild chansing man går efter ?!

Alla blir så imponerade över att jag har någon idé om  vad jag skulle vilja göra och gör det till världens störta sak, dom får de att låta så erhört större än vad det är

" OH FRIDA HON VET VAD HON VILL, FRIDA HON SKA BLI.."

Men jag är väl inte säkrare än någon annan, jag vet inte vad jag vill alla gånger,och jag har många tankar och funderingar just nu... rätt eller fel val?

Visst jag känner just nu att jag vill jobba med musik på något vis,

för nu musiken en viktig del av mitt liv, något jag lever för...

Och ja just nu är min magkänsla att jag ska gå på Boomtown och läsa till ljustekniker, men jag har även tankar på att läsa till projektledare..  så säker är jag inte på långa vägar men jag har valt att gå på Magkänslan för de är ju alltid värt att testa. Det kan ju faktiskt vara de som säger *Klick* för en själv.

Jag vill göra det som jag mår bra av och kan glädja mig åt.

snälla ni, sluta säg att jag VET vad jag SKA bli, för det vet nog ingen. När jag själv vet och hör mitt *klick* då lovar jag att jag säger till och lever upp till det.

--------------------------------------------------------------------

Just nu är Poisen Heart- Ramones, min favorit låt

och Sportify min bästa leksak, ett program man kan lyssna på musik från hela världen, helt gratis . Helt underbart, för er musik älskare skaffa det!

Fritch

Av Frida - 2 mars 2009 21:51

Dagarna går ganska långsamt, nu när man är inne på sin 3vecka hemma känns tiden väldigt långsam och seg. Jag har börjat lessna på att inte ha nått att göra. Alla bilder är färdigredigerade och klara, så just nu finns det inte mycket att göra. Nu är väntan på Onsdag och rockkarusellen som gäller, då blir det nya bilder tagna. Jag fick även erbjudan att sitta med i juryn på onsdag, det kommer bli spännade.

Men framtill dess är det Musik och härliga personer som får min tid att rulla ..


...Wille Walle från söderhavet, den karln är ju en klippa , som han peppar och alltid ser saker från en bra synvinkel.. Och de är inte så konstigt att kammen står rakt upp, för de är minnsan tummen upp för den karl..


Och Ja har upptäckt lite ny bra musik

Psychopunch

Trashcan Darlings

Tack Erik för tipsen


Har även  fixat apu plats på Boomtown :)


Fritch

Ovido - Quiz & Flashcards