Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Frida - 10 februari 2009 21:35

Nu när jag sitter här framför datorn och samtidigt tittar lite smått på dr.House och dricker mitt natt glasoboy( som jag borde sluta med, men de är ju så gott ) känner jag mig ganska nöjd . Har pluggat historia och känner att de sitter någorlunda, behövs bara sista finslipet och desumtom bestämt mig för att göra högskoleprovet, duktigt Frida!


Imorgon gäller det att klara av Historia provet och sedan dra med sig norrläningarna till  borlänge och plaska i Poolen, aquva  här kommer vi.

På kvällen blir det drömkåken och rockkarusellen. Jag ska suporta IAM SO ME och ta lite kort, som jag sedan ska ha och leka med när jag gör min apu hemma vid min datorn. Och det ska bli väldigt skönt med lite ledighet efter all stress och sorg som varit den sista tiden.


Sov gott

Fritch

Av Frida - 10 februari 2009 18:19

Mimikry,mina Idoler och vänner.

Jag fattar inte hur dom kan ha lyckats , men dom har verkligen lyckats fått med endast underbara personer i ett och samma band och dessutom fått med 2 av dom snyggaste personerna jag vet , Mia och Apan.


Mycket har hänt sen i somras, mycket har sagt och gjort .

Jag kommer alltid vara svag för denna karl, apan.

Hur en person kan ha så mycket utstråling och charm. Det är något med hans blick, som får mig att smälta och hela kroppen skriker av jubbel och leer smärtsamt stort.

Det är något med hans charmerande leende som får mig på fall, och hur jag druknar i hans skimrade ögon. Hur jag blir alldeles sprallig av hans sätt att röra sig. Hur varm jag blir inom mig när han pratar med mig och hur jag ryser när jag får en kram av honom. Denna vackra karl, som får min värld på fall. Det spelar ingen roll om han petar näsan och dräglet rinner ur mungiporna på honom, han är ändå så otroligt charmig och minnsagt sexig.

En goobit jag aldrig kan få nog av , min dröm karl och svaghet.


jag antar att du alltid kommer finnas där
inom mig
vara min dröm
mitt hopp
mina tankar
bland de vackraste jag vet
och min längtan.




Ovido - Quiz & Flashcards